Post Covid update van de Smart Rivers Masterclass!

Na een Covid-pauze van bijna twee jaar is afgelopen mei is de Smart Rivers Masterclass weer van start gegaan. Er bleek veel veranderd sinds de start van de Masterclass. Dat je moet werken volgens het DNA van het systeem hoef je al bijna niet meer uit te leggen, maar dat betekent niet dat de resultaten vanzelf komen. Integendeel!

De programmering van Masterclass draait in 2022 daarom vooral om de weerbarstige praktijk. Bij de kick-off op 31 was het grootste deel van de dag gewijd aan de Kwaliteitsestafette: hoe zorg je ervoor dat de doelen van een project ook daadwerkelijk gerealiseerd worden? Wat is daarbij je eigen rol? En aan welke eisen moet een project voldoen?

Tijdens de zomermaanden en vroege herfst bezoeken de deelnemers verschillende riviertrajecten. In het veld beoordelen ze niet alleen in hoeverre ontwerpen passen bij de rivier, maar komt ongetwijfeld ook de weerbarstige praktijk ter sprake. De huidige Masterclass cyclus sluit eind september af. Met onze partners kijken we nu vooruit naar een nieuwe cyclus vanaf 2023.

Belangstelling om deel te nemen aan de nieuwe cyclus? Of denk je aan een intern programma? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteitsestafette en de Capelsche Uiterwaard
In gesprek: de Kwaliteitsestafette en de Capelsche Uiterwaard