Met de YP Masterclasses naar de Millingerwaard en de Noordwaard. Geef je nu op!

De nieuwe Young Professionals Masterclasses zijn gepland  Op vrijdag 25 augustus gaan we terug naar de Millingerwaard. Op 22 september gaan we voor het eerst naar de Biesbosch.  Dan bezoeken bezoeken we het grootste Ruimte voor de Rivier project: de Noordwaard. Je kunt je nu opgeven!   . 

25 augustus: Millingerwaard.

Dit is waar in de jaren ’90 het denken in systemen in de praktijk werd gebracht. Er is ongelooflijk veel gebeurd, nog veel meer geleerd – en nieuwe opgaves staan voor de deur. Je krijgt vooraf een online college van pionier Wouter Helmer. Op vrijdag 25 augustus ga je in kleine groepen het gebied in, waar je met experts als Johan Bekhuis en Gijs Kurstjens in gesprek gaat.
Wil je meer informatie: hier vind je de uitgebreide beschrijving
Inschrijven voor de Masterclass Millingerwaard doe je met deze link

22 september: Noordwaard

Nieuw in het programma: we gaan naar de Biesbosch. Op 22 september bezoeken we het grootste Ruimte voor de Rivier project: de Noordwaard. De voormalige polder werd door een uitgekiend ontwerp weer blootgegeven aan de invloeden van zowel de rivier als de resterende getijdewerking. Tijdens de tocht door het gebied ontmoet je onder anderen Mister Biesbosch Jacques van der Neut en Robbert de Koning.
Wil je meer informatie: hier vind je de uitgebreide beschrijving
Inschrijven voor de Masterclass Millingerwaard doe je met deze link

De Smart Rivers Young Professionals Masterclasses

Deze bijzondere excursies zijn speciaal bedoeld voor jonge water, bodem, natuur en rivierprofessionals. Beleidsmakers, adviseurs, onderzoekers en ontwerpers: ze zijn allemaal welkom. Wat we met jong bedoelen: masterstudenten, trainees en/of zo’n 5 jaar werkervaring. Maar het allerbelangrijkste: een passie voor de rivier!

De Young Professionals Masterclass wordt zoals altijd ingeleid met een online college. Op de dag zelf ga je in kleine groepen (tot 15 man) het gebied in. Op verschillende locaties staan gerenommeerde experts klaar om je daar meer te vertellen over de plek en hun specifieke ervaring en expertise. En met jullie in gesprek te gaan op basis van jullie vragen!

We kunnen de Masterclasses alleen realiseren dankzij de samenwerking met het Nationaal Water Traineeship, de HAN en met de steun van WNF en het ministerie van LNV. Dank je wel!

En heb je vragen: mail ons!

De Millingerwaard in vogelvlucht.
De Biesbosch