YP Masterclass: ga mee naar de Grensmaas op 21 september!

Op 21 september organiseren we in samenwerking met het Nationaal Watertraineeship en de HAN een Young Professionals Masterclass bij de Grensmaas. Je maakt een ronde door het gebied langs toonaangevende experts, die echt alles van de projecten, uitdagingen, successen en mislukkingen weten. En uiteraard krijg je eerst nog een digitale inleiding. Live op 31 augustus, maar ook later nog te bekijken.

Tijdens dit bezoek aan de Grensmaas gaan de deelnemers uiteen in kleine groepen en fietsen langs kenmerkende locaties, waar steeds andere experts hun ervaring in het gebied delen. Het levert een uniek inzicht in het gebied en riviersysteem op, én er is echt gelegenheid tot discussie en verdiepende vragen.

Smart Rivers organiseert deze Young Professional Masterclasses in partnership met het Nationaal Watertraineeship en de HAN. Maar: iedere jonge professional (tot 5 jaar werkervaring) en eindejaars/masterstudent is welkom. De belangrijkste toelatingseis: passie voor de rivier!

Belangstelling? Je kunt hier de uitnodiging downloaden. Meer vragen: stuur een mail, of geef je direct op via deze link.